е сред най-забележителните съвременни актьори. Наричат го Доброто момче на

...
 е сред най-забележителните съвременни актьори. Наричат го Доброто момче на
Коментари Харесай

5-те най-добри роли на Киану Рийвс

 е измежду най-забележителните модерни артисти. Наричат го " Доброто момче на Холивуд ", тъй като макар звездния си статут, той не губи връзка с естествения живот. Той е роден на 2 септември  1964 година в ливанската столица Бейрут, където прекарва първите три години от живота си. Майка му е англичанка, а татко му е от Хаваи, по тази причина и името му в превод от хавайски значи „ студен бриз над планините ”. След като родителите му се развеждат, той се мести с майка си в Австралия, където майка му среща своя втори брачен партньор. Жени се за трети път в Ню Йорк, Съединени американски щати, и за четвърти – в Торонто, Канада, само че и този брак приключва с разлъка. С честите местения Киану сменя и много учебни заведения, което го трансформира в затворено дете. Успява да вземе зелена карта, когато е на 21, като се открива трайно в Лос Анджелис.

Актьорът прави своя дебют с дребни функции в телевизионни сериали. В персонален проект обаче му се случват поредица злополучия – губи най-хубавия си другар от свръхдоза, приятелката му Дженифър Сайм забременява от него, само че губи бебето в осмия месец, а по-късно и самата тя умира в злополука. Въпреки това Киану намира сили да продължи напред и да вложи цялата си сила във филмите, с които се захваща. Усилията му не остават незабелязани – представяме ви , които блестят с неговия голям гений и с които да се подготвите за продължението на " Матрицата ", което излиза на 21 декември! 

" Дракула " (1992)

През последните години филмите и книгите за вампири са доста известни, само че още през 1992 година огромният режисьор Франсис Форд Копола снима в България една от най-хубавите акомодации по едноименния разказ на Брам Стокър – " Дракула ". В екранизацията вземат участие,, Киану Рийвс, Уинона Райдър и други огромни имена, а филмът остава емблематичен за вампирския фентъзи свят. Шедьовърът на Копола печели три награди " Оскар " – за най-хубави костюми, за най-хубава звукова редакция и за най-хубав грим.



Гледайте също...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР